3D PROTEIN Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.Hlavní benefity produktu: Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kaseinu a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10 Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí Obsah tří typů přátelských probiotik Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota 45 % Nativní syrovátkový proteinRychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu než běžný syrovátkový protein. 45 % Micelární kaseinMicelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.10% Izolát vaječné bílkovinyVaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.Srovnání % obsahu bílkoviny u 3D Proteinu a dvou proteinů jiných značek: Značka Reflex Nutrition Profesionální sportovní výživa Značka Reflex patří v oblasti sportovní výživy mezi světové lídry. Díky inovacím jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkovým formulím, používání výhradně prémiových surovin a díky trvalé garanci kvality u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o bezkonkureční složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou. Vyrobeno v UK Všechny doplňky značky Reflex Nutrition jsou vyráběny na vlastních linkách Reflexu v Brightonu ve Spojeném království. Výrobní zařízení Reflex Nutrition v Brightonu představuje špičku ve svém oboru a zároveň dává Reflexu plnou kontrolu nad procesem výroby a nad udržením maximálního standardu. Vysoce kvalitní minerály Minerály obsažené v doplňcích jsou v organických přírodních formách, konkrétně s chelátovými vazbami. Narozdíl od levných anorganických forem jsou přirozené pro tělo a proto lépe vstřebatelné. Množství minerálu absorbovaného do těla a následná bioaktivita je u organických forem minerálů výraznější než u anorganických forem. Grass-fed proteiny Proč užívat levný protein od skotu z velkochovů, ve kterém jsou rezidua antibiotik, rBGH/ rBST hormonů a pesticidů z nekvalitního GMO krmiva, když lze použít superprémiový protein od chovů krmených travou? Žádná kukuřice, jen tráva a pobyt na pastvě tak dlouho, jak jen to je možné. Na výsledné chuti a především kvalitě je to obrovsky znát. Prémiové suroviny Značka Reflex Nutrition nepoužívá sojový protein nebo jiné levné suroviny. Veškeré použité složky, proteiny, minerály, vitamíny, enzymy, probiotika a rostlinné extrakty mají nejvyšší možný rating. Zelená energie Reflex při výrobě používá energii ze solárních panelů. Pokud nedostačuje, vypomáhá společnost Ecotricity vyrábějící pomocí větrných a slunečních elektráren nejčistší elektřinu ve Velké Británii. V budovách Reflex se nepoužívá žádný plyn, naopak je široce využité sluneční světlo, žárovky mají časovače a jsou nastavené na úporný provoz. Reflex se rovněž snaží šetřit papírem a papírovým materiálem - použité kartony jsou na vlastní drtičce zpracované na výplň do zásilek. Na svět také přišel první doplněk Reflex s kompostovatelným obalem - Plant Based Protein. Všechny plastové obaly doplňků Reflex jsou plně recyklovatelné. Balení: 1,8 kgDávkování: rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky*) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. *odměrka během transportu může posunout ke dnu. Upozornění: Dodržujte doporučený postup dávkování! Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Může obsahovat stopy korýšů, ryb a lepku. Výživové údaje příchuť chocolate perfection (čokoláda): Výživové údaje 100 g 35 g* Energetická hodnota 1460 kJ / 344 kcal 511 kJ / 120 kcal Tuky Z toho nasycené mastné kyseliny 1,0 g 0,6 g 0,6 g 0,3 g Sacharidy Z toho cukry 5,5 g 2,0 g 2 g <0,2 g Vláknina 2,5 g <0,2 g Bílkoviny 77 g 28 g Sůl 0,85 g 0,3 g Bifidobacterium Bifidum 600 000 000 KTJ 210 000 000 KTJ Lactobacillus Rhamnosus 600 000 000 KTJ 210 000 000 KTJ Lactobacillus Acidophilus 600 000 000 KTJ 210 000 000 KTJ *1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.KTJ – Kolonie tvořících jednotek v době výroby Složení: 3D proteinová směs (94 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý. Obohacená potravina, se sladidly.